Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Årsmøte i Fagpressens redaktørforum

Nå har du mulighet til å bli med i arbeidet, delta i diskusjonen om FRFs videre arbeid eller påvirke hva vi skal jobbe videre med. Selve årsmøtet tar ca. en time, og deretter går turen inn til Prensa Pintxos for videre sosial mingling. Årsmøtet er en god møteplass til å møte andre redaktører og kolleger i Fagpressen.

Dato: 25.04.24
Tid: 14:00 - 15:00
Passer for: Redaktører
Pris: Gratis

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Dato: 25.04.24
Tid: 14:00 - 15:00
Påmeldingsfrist: 23.04.24

Et av redaktørforumets målsettinger har vært å skape faglige diskusjoner, og ut av dette gode sosiale møteplasser for diskusjonene. Redaktørforum er en uformell sammenslutning av engasjerte ledere fra Fagrepssens medlemsbedrifter. Vi styres verken av budsjetter, regnskaper, valgkomiteer eller vedtekter. Vi styres av vårt engasjement i fagpressemedienes daglige oppgaver og utfordringer.

Det er de siste årene avholdt noen ulike arrangementer og møter som forsøker å bidra til gode diskusjoner og økt søkelys på fagmedienes og fagpresseredaktørenes utfordringer.

Styret i Fagpressens redaktørforum har bestått av mange de samme personene i flere år nå. Vi ønsker flere kloke hoder og bidragsytere for å utvikle FRF videre!

Under årsmøtet 25. april i Pressens hus har du sjans til å hive deg med i arbeidet, delta i diskusjonen om FRFs videre arbeid eller påvirke hva vi skal jobbe videre med. Vi satser på å avslutte møtet etter ca. en time – med bobler og snacks i husrestauranten Prensa pintxos.

Fagpressens redaktørforums styre består i dag av: leder Paal Ravnaas (redaksjonssjef i Forsvarets forum), nestleder Ellen Beate Dyvi (redaktør i Den norske tannlegeforenings Tidende) og styremedlemmene Eva Ler Nielsen (redaktør i Fagbladet), Alf Bergin (redaktør i Grav24.no) og Knut Viggen (ansvarlig redaktør for Nettverk i LO Media).

Fagpresseredaktører og mellomledere oppfordres til å møte!

Kunne du tenkte deg å bidra i FRF?

Ta kontakt med leder Paal Ravnaas (redaksjonssjef i Forsvarets forum) på pr@fofo.no eller nestleder Ellen Beate Dyvi på ellen.beate.dyvi@tannlegeforeningen.no