Måling og digitaltrafikk – Kilkaya

Norsk målepartner

Fagpressen har tegnet avtale med det norske selskapet Kilkaya AS (tidligere Linkpulse) om å tilby en ny og framtidsrettet digitalmåling for medlemmene. Denne løsningen vil ivareta medlemmenes behov for digital dokumentasjon. Fagpressen vil finansiere målingen gjennom dagens medlemskontingent, slik at målingen blir kostnadsfri for samtlige.

Redaksjonelt dashbord

Kilkaya tilbyr også at Fagpressens medlemmer kan abonnere på deres redaksjonelle dashbord som gir full oversikt over hva som leses, og når og hvor lenge saker blir lest på din nettside. Denne funksjonaliteten ligger i skriptet som brukes til maskinmålingen, og Fagpressen har framforhandlet halv pris for medlemmer i Fagpressen.

Hvordan bli med?

Den nye målingen skjer ved at alle medlemmene legger et lite skript inn på nettsiden sin. Dette skriptet vil hver enkelt redaksjon få av Kjartan Tyvand i Fagpressen.

Hva blir målt i Kilkaya?

Kilkaya-skriptet måler:

  • Sidevisninger, unike brukere og sesjoner pr. domene på desktop (inkludert tablet)
  • Sidevisninger, unike brukere og sesjoner pr. domene på mobil
  • Sidevisninger, unike brukere og sesjoner pr. domene totalt

Fagpressen sender ut dokumentasjonen som forklarer hva alle Fagpressens medlemmer må gjøre for at Kilkaya skal kunne logge disse dataene pr. domene. Fagpressens medlemmer er ansvarlige for at taggingen er korrekt, og bør i samarbeid med Fagpressen kvalitetssikre at tallene fra Kilkaya stemmer med egne analyser. Det må etableres en egen databehandleravtale mellom Kilkaya og Fagpressen, før målingen kan iverksettes, fordi det settes en førsteparts-cookie når en bruker besøker nettsiden til et av Fagpressens medlemmer.

Avtalen innebærer

Fagpressen sender ut informasjon til alle medlemmer om hva som skal gjøres for å bli med i målingen. Fagpressen følger opp de medlemmene som ikke har tagget riktig, eller ikke har fått lagt inn skript. Kilkaya verifiserer at skript er lagt inn, og måler riktig på desktop og mobil. Topplister pr. KPI /domene med aggregerte tall for i går, blir tilgjengelige i et dashboard i Kilkaya for alle Fagpressens medlemmer.

Ta kontakt med Kjartan Tyvand på kt@fagpressen.no eller tlf. 926 65 017

Kilkaya logo

Dashboards Tailored to Your Strategy

Choose Your KPIs
Tailor your analytics to your business model. Handpick KPIs that align with your unique strategy. Need more? Define your own!

Select Widgets
Each widget offers unique advantages. Options include tables, lists, numbers, targets, lines, bars, gauges, and pies.
Each widget allows you to select the time period, layout, widget size, and content to be displayed.

Powerful Variables
Utilize dashboard variables for KPIs such as time, domain, or section, to create flexible dashboards suitable for various user groups.
This approach saves valuable time on both setup and maintenance, making your dashboards consistent throughout your organization.

For Every Role
With our flexibility, you can get tailor-made dashboards for every role carefully adapted to your workflow.
Kilkaya is the extension of your strategy, helping you achieve your goals.